ApotheekCoach

Voor en door apotheken, behoud uw marktpositie in een snel veranderende markt

Als apotheekondernemer of -manager krijgt u momenteel veel op uw bord! Nieuwe online concurrentie: daar krijgen we in de apotheken binnenkort mee te maken. Het is een kwestie van tijd. En COVID? U wordt aanhoudend uitgedaagd op uw aanpassingsvermogen. Voortdurend veranderen en aanpassen is de enige manier om de grillige omgeving het hoofd te bieden, onder meer op het gebied van communicatie en logistiek. Met de software en diensten van ‘ApotheekCoach’ kunt u snel anticiperen op veranderingen en de onderneming beter (be)sturen.

ApotheekCoach is een groothandels-onafhankelijk apotheekconcept, ontwikkeld vanuit een pragmatische en duurzame visie op de farmacie. Wij zijn apothekers. Vanuit de praktijk ontwerpen we innovatieve apotheekproducten op gebied van logistiek, bezorging, BI en patiëntcommunicatie. Wij willen de behoefte van de diverse patiëntsegmenten kennen. Door contacten op te bouwen en hen te betrekken bij de ontwikkeling van nieuwe dienstverlening creëert u patiëntloyaliteit. Dat is van groot belang voor de continuïteit van uw apotheek. Wij anticiperen dus op wat nodig is in de apotheek.

Bij ons is alles gericht op een toekomstbestendige, efficiënte apotheekbedrijfsvoering, maximale patiëntloyaliteit en een evenwichtige mix van diensten vanuit uw online omgeving en de fysieke apotheeklocatie.

Keuzevrijheid voorop. Dat maakt ons concept aantrekkelijk voor de zelfstandige ondernemer. Vertrekpunten zijn: maximaal inleven in de apotheekondernemer, innovatief, flexibel, pragmatisch en to-the-point. Wij begrijpen dat het ‘aanhaken en meenemen’ van het apotheekteam cruciaal is. Wij zetten moderne online communicatiemiddelen in om uw assistentes optimaal te kunnen informeren.

Als we zo vrij mogen zijn, het advies van ApotheekCoach in deze snel veranderende markt?

  • Wees u bewust van de zeer snel veranderende markt en anticipeer;
  • blijf zoveel mogelijk volgesorteerd;
  • denk in patiëntdoelgroepen, identificeer deze en richt hier het product- en dienstenaanbod op in;
  • bied de juiste online en offline mix aan services;
  • bied de patiënt diverse logistieke oplossingen
  • optimaliseer de communicatie in het apotheekteam;
  • ga online communiceren met uw patiëntdoelgroepen!

Vraag demo voor de producten van ApotheekCoach en kom langs bij een van onze apotheken om de systemen live te bekijken en het zelf ervaren!

Wie wij zijn

Samen met u.

De dynamiek in de farmacie maakt de beste plannen voor de openbare, zelfstandige apotheek in ons los. Het is onze missie om steeds slimmere oplossingen te bedenken voor de apotheekwerkvloer. Naast bevlogen ondernemers, maken we ons in groot verband sterk voor de beste contracten met zorgverzekeraars, de meest innovatieve ict-producten én we staan als apothekers graag met de voeten in de klei. No-nonsense-aanpak en sterke drijfveren, gecombineerd met de vurige wens om de farmacie in Nederland naar een hoger, innovatiever niveau te tillen. Daar werken wij keihard aan, samen met u.

Sander Benraad, apotheker

Fariwar Fladijn, apotheker